‘Jonge Honden’ damestoernooi bij RC Bulldogs

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – De jeugdafdeling van Rugbyclub Bulldogs is het sinds het WK Rugby, afgelopen zomer, met 10 procent gegroeid. Ook is een damesteam actief.
RC Bulldogs is trots op de dames uit het rugbyteam. (Foto: aangeleverd)

Na de zogenoemde TBM (Turven, Benjamins en Mini’s) is het voor jongens mogelijk om door te stromen naar de Cubs, junioren, Colts en senioren. Voor de meiden is er na de junioren de mogelijkheid om zich bij het nieuwe damesteam aan te sluiten. Bij RC Bulldogs is er sinds een half jaar ook een damesteam actief. Dit damesteam timmert behoorlijk aan de weg met spelers tussen de 16 en 50 jaar. De ervaring van dit team ten tijde van de oprichting was nihil en daarom is het belangrijk voor ze om twee keer in de week te trainen en waar mogelijk mee te doen aan toernooien. Deze ‘Jonge Honden’ toernooien die worden georganiseerd, zijn mooie momenten om al het geleerde in praktijk te brengen.
Komend weekend, zondag 7 februari organiseert RC Bulldogs in Almere zo’n toernooi waar vijf clubs aan meedoen. Tijdens dit vriendschappelijke toernooi kan veel van elkaar geleerd worden. Dames die zin hebben om te komen kijken zijn vanaf 10.00 uur welkom. In de kantine staat de koffie klaar en wordt er een ‘bakesale’ gehouden.
Artikel geplaatst op: 01 februari 2016 - 10:55

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: