Van Rheenen judoka's in Rendsburg

Afgelopen weekend zijn veertien judoka's van Van Rheenen Sport naar Rendsburg afgereisd om deel te nemen aan een Internationaal Judotoernooi. Met twee busjes (die de judoka's zelf hebben bekostigd) zijn ze vrijdagavond vertrokken, om maandagochtend pas om 01:30 uur weer in Almere aan te komen. Ze hadden een succesvol toernooi.

Zo hadden Mathijs Holmes, Kaylee bos, Koen v/d Bosch en Quinten Suvee de 3e plaats veroverd. Voor Koen was het spannend, want zowel de 1e, 2e en hijzelf hadden evenveel wedstrijden gewonnen. En met een hele kleine marge moest Koen toch op de 3e plaats gaan staan.
Jael de Looze, Daan v/d Bosch en Joyce Grote Punt mochten terecht de 2e plaats hun eigendom noemen. Met een zenuwachtige start, was dit toch een bekroning voor Joyce.
Voor Farhad Mamedov, Larissa de Visser, Timo Hartman, Rick v/d Meij, Linda Visser (die dat weekend ook jarig werd), Theys Smits en Rianne Groen bleef er niets anders over, dan met het goud er vandoor te gaan.
Met sterk en vooral positief Judo waren de initiatiefnemers en begeleiders Melanie Brinkman en Judoleraar Edgar Dumas van Van Rheenen Sport erg tevreden over het verloop van dit geslaagde toernooi.
Het positieve judo werd ook opgemerkt door de aanwezige andere clubs. Na afloop van de wedstrijden werden de judoka's uit Almere uitgenodigd voor een toernooi in Denemarken en nog een toernooi in Neumünster in Duitsland. Wie weet worden die toernooien ook bezocht.

Artikel geplaatst op: 01 februari 2016 - 07:26

Gerelateerd

Delen