Almeerse judoka’s succesvol in Duitsland

RIE MASTENBROEKSPORTPARK – Veertien Almeerse judoka’s van Van Rheenen Sport zijn afgelopen weekend naar Rendsburg in Duitsland afgereisd om mee te doen aan een internationaal judotoernooi. Met twee busjes zijn ze vrijdagavond vertrokken, om maandagochtend vroeg weer in Almere terug te komen.
Het optreden van de Almeerders werd opgemerkt door de andere aanwezige clubs. De judoka’s zijn uitgenodigd voor een toernooi in Denemarken en een toernooi in Neumünster (Duitsland). (Foto: aangeleverd)

Mathijs Holmes, Kaylee bos, Koen van de Bosch en Quinten Suvee werden derde. Voor Koen was het spannend, want zowel de eerste, tweede en hijzelf hadden evenveel wedstrijden gewonnen. En met een hele kleine marge moest Koen toch op de derde plaats genoegen nemen.
Jael de Looze, Daan van de Bosch en Joyce Grote Punt mochten terecht de tweede plaats hun eigendom noemen. Met een zenuwachtige start, was dit toch een bekroning voor Joyce.
Voor Farhad Mamedov, Larissa de Visser, Timo Hartman, Rick van der Meij, Linda Visser, Theys Smits en Rianne Groen bleef er niets anders over dan het goud.
Met sterk en vooral positief judo waren de initiatiefnemers en begeleiders Melanie Brinkman en judoleraar Edgar Dumas erg tevreden over het verloop van dit geslaagde toernooi.
Artikel geplaatst op: 03 februari 2016 - 11:43

Gerelateerd

Delen