Zaterdag D-Day voor Qontent Almere

PARKWIJK – De badmintonners van Qontent Almere spelen komende zaterdag 13 februari de finale om het landskampioenschap in de Carlton Eredivisie in Den Bosch tegen het Wateringse Van Zundert Velo.
Het belooft een finalewedstrijd te worden op het scherpst van de snede, want beide ploegen doen niet veel voor elkaar onder. In de competitie speelden beide teams gelijk tegen elkaar. Toch ziet Qontent Almere de finale wedstrijd voor vertrouwen tegemoet want de Almeerders zijn tot nu toe ongeslagen in de badminton eredivisie.
Maar de Badminton Vereniging Almere is meer dan alleen topbadminton. Voor de jeugd wordt heel veel gedaan, zoals recreatief badminton, competitiebadminton, badminton op scholen en prettoernooien. Ook de recreanten kunnen prima uit de badmintonvoeten bij de Badminton Vereniging Almere, met vier speelmomenten per week, waaronder het woensdagochtend badminton, het gratis gebruik van de sauna en een krachthonk. Maatschappelijk is de vereniging eveneens actief en zo'n dertig sponsors van de vereniging zijn zich dat bewust en werken met de club samen. Meer informatie zie www.bvalmere.nl. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 07 februari 2016 - 13:54

Gerelateerd

Delen