Jeugddarts in Sporthal Stedenwijk

STEDENWIJK – Darts wordt vaak niet als serieuze sport gezien, omdat niet alle darters een slank afgetraind lichaam hebben. Dat is, volgens Burnet Darts, jammer omdat darts als sport bijzonder goed bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Jongen en meisjes van 8 tot en met 17 jaar kunnen vanaf dinsdag 16 februari darten in sporthal Stedenwijk aan de Kampenweg.

Darts helpt de fijne motoriek, de hand-oog coördinatie het concentratievermogen en de rekenvaardigheid te ontwikkelen. De sport kan prima naast een andere, meer fysiek gerichte, sport worden beoefend, waarbij darts vaak ondersteunend is voor die sport.
De kinderen kunnen darts proberen in een veilige omgeving met ervaren, professionele begeleiding. De aanpak van de jeugdcoaches garanderen dat ieder kind binnen een half uur de pijlen op een goede manier in het bord kunnen gooien. Speciale spelvormen maken het voor de kinderen meteen spannend. De resultaten bij deze spelvormen worden vastgelegd, zodat de jeugddarter kan zien dat hij elke week een stukje beter wordt. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Ervaring met darten is niet nodig en pijlen zijn aanwezig. De ouders kunnen tijdens het darten blijven toekijken. Meer informatie: info@burnet.nl of 06-517659071.
Artikel geplaatst op: 11 februari 2016 - 10:42

Gerelateerd

Delen