Hardlooptrainingen als voorbereiding op Almere City Run

WATERWIJK – Wie wil starten met hardlopen of juist de eerste halve marathon wil lopen kan terecht bij Hardloop Trainingen Almere.

(Archieffoto: Fred Rotgans)


Hardloop Trainingen Almere organiseert in samenwerking met Run2Day, fysiotherapie Veel Beter, Just Run en Almere DEZE WEEK een trainingsprogramma dat voor ieder niveau geschikt is. Aan de hand van stimulerende trainingen, een leuk loperspakket en een trainingsschema worden deelnemers klaargestoomd voor een afstand naar keuze van de Almere City Run.
De trainingen starten op woensdagavond 9 maart om 20.00 uur vanuit Sportcafé De Basis in sporthal Waterwijk aan de IJsselmeerweg 48.

Loperspakket


Deelnemers aan Hardloop Trainingen Almere krijgen een loperspakket bestaande uit een wekelijkse kwaliteitstraining op woensdagavond, de mogelijkheid om op zaterdagochtend bij Just Run mee te doen aan de training (voor gevorderde lopers), minuten-loopjes op zaterdagochtend (voor de beginnende loper), brunchloop, een functioneel hardloopshirt, leuke gadgets en een waardebon van 20 euro voor schoenen bij Run2Day.
Meer informatie of inschrijven ga naar www.hardlooptrainingenalmere.nl

Artikel geplaatst op: 01 maart 2016 - 09:05

Gerelateerd

Delen