Rob Keur wint voorzittersduel tafeltennis 


SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Met de verliespartij van 29 januari nog vers in het geheugen, stond de voorzitter van Almere United afgelopen zaterdagmiddag wederom tegen de nieuwe voorzitter van Almeerspin. 
Twee teams van United stonden tegenover teams van tafeltennisvereniging Almeerspin.

Foto: Rien Otten

Alleen het derde seniorenteam van United stond tegenover een team buiten Almere, namelijk Good Luck uit Bussum. Ruud, Danny en invaller Jeffrey wisten de winst niet te pakken, maar mogen met een gelijkspel niet ontevreden zijn.
United 2 (Remco, Remco en Jeffrey) was sterker dan Almeerspin 8 (Hendrik-Jan, Frits en Alwin). Met 9-1 haalden zij ook tijdens deel 2 van deze stadsderby een overtuigende overwinning binnen.
Andrew en Sonny van United 1 stonden met een nieuwe speelster Som tegenover Rob, Rene en Peter van Almeerspin 5. De reservespelers Danny en Menno (Almere United) en Marcel (Almeerspin) spraken de nodige coachende woorden uit en kregen bijval van een aantal supporters. Ook de aanwezige pers (Omroep Almere) stond klaar om de indrukwekkende rally’s vast te leggen.
Kreeg Andrew van United zijn revanche? Halverwege de middag stonden beide heren tegenover elkaar. Het voorzittersduel werd echter ook deze keer gewonnen door Rob van Almeerspin. Rob was veruit de sterkste van de twee en liet Andrew met een 3-0 verlies achter. Almere United 1 wist in ieder geval wel de partij te winnen met wederom 6-4. Daarmee staat de winst van deze stadsderby op naam van Almere United, maar pakt Almeerspin net dat kersje op de taart.
Diverse rally’s zijn te bekijken via het YouTube kanaal van Almere United. Hier is meer info te vinden over Almeerspin.

Artikel geplaatst op: 12 maart 2016 - 09:05

Gerelateerd

Delen