Beter skaten? Kom naar Skate Xperience

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Wie (beter) wil leren skaten leren skaten is van harte welkom bij de Skate Xperience van ASV op zondag 10 april van 12.00 tot 16.00 uur. Wereldkampioen inline-skaten Crispijn Ariens geeft die dag aan diverse ASV-groepen clinics .
Het schaatsseizoen zit er voor ASV weer op. Het skeelerseizoen van ASV gaat van start op zondag 10 april op de skeelerbaan aan de Competitieweg 5 (sportpark Fanny Blankers-Koen). Dit is zowel voor leden als Almeerders die kennis willen maken met inline-skaten of de komende periode inline-skate-lessen willen volgen. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.asv-almere.nl/skatexperience
Om optimaal te genieten van het skaten is het handig om basisbeginselen als remmen, de stoep op rijden en van een brug af gaan goed onder de knie te krijgen. Van 12.00 tot 16.00 uur kan worden meegedaan aan diverse clinics inline-skaten voor jeugd en volwassenen, waaronder die van Crispijn Ariens. Direct na de clinics kunnen deelnemers zich opgeven voor vervolglessen. Dus voor zowel voor beginners en gevorderden wordt het een prachtige Skate Xperience.
Daarnaast kan iedereen tijdens de Skate Xperience meedoen aan twee toertochten: 20 kilometer voor snelle rijders (zo'n 20 km per uur) en 15 kilometer voor rustige rijders (zo'n 15 km per uur). Kinderen kunnen zich naast het skaten ook vermaken op een springkussen en kunnen onder begeleiding een boomschijf schilderen, stressballetjes maken of broodjes bakken. Voor volwassenen is er een clinic sportfotografie met de telefoon. Er is een informatiestand over ASV en over de toertochten die ASV gedurende het inline-skate-seizoen organiseert.
De toegang voor de Skate Xperience op 10 april is gratis, deelname aan clinics ook. Tevens kunnen die dag gratis skates gehuurd worden.
Artikel geplaatst op: 22 maart 2016 - 13:46

Gerelateerd

Delen