Aanstaande vrijdag nieuwe De Tafel op 2

STAD CENTRUM – In het World Trade Center aan de P.J. Oudweg 4 wordt vrijdag 27 mei weer een nieuwe aflevering opgenomen van de Almeerse internettalkshow De Tafel op 2. De opnames van het maandelijkse praatprogramma zijn gratis toegankelijk voor publiek.
De Tafel op 2 besteedt aandacht aan sport, cultuur, actualiteit en politiek in Almere. (Foto: aangeleverd)

De opnames beginnen om 18.00 uur en geïnteresseerde bezoekers zijn vanaf 17.30 uur welkom in de lounge van het WTC. Het programma wordt uitgezonden op de Facebookpagina De Tafel op 2.
Aan de politieke tafel wordt gesproken over het nieuwe windmolenpark dat door de gemeente Zeewolde tegen de grens van Almere wordt gebouwd. Aan de sporttafel komen de Olympische Spelen in Rio de Janeiro ter sprake en aan de cultuurtafel schuift de jonge kinderboekenschrijver Alvin Buobi aan.
Almeerse talkshow

Iedere maand wordt een nieuwe talkshow opgenomen en uitgezonden via Facebook. Het programma, dat wordt gepresenteerd door Berdien Stenberg en At Kasbergen, besteedt aandacht aan sport, cultuur, actualiteit en politiek in Almere. Vast onderdeel van het programma is ook de column van oud-huisarts en gemeenteraadslid Nico van Duijn.
Ook Almeerders met een hartenkreet, een oproep, een mededeling of klacht zijn welkom in De Tafel op 2. Het programma biedt Almeerders die gehoord willen worden een podium. Meedoen aan het programma? Aanmelden kan via de Facebookpagina: De tafel op 2.
Artikel geplaatst op: 24 mei 2016 - 11:30

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: