Zelfverdediging en weerbaarheid voor Senioren

WATERWIJK - Trainer Willem Vellema geeft cursussen zelfverdediging voor senioren in Almere. Vanaf heden kunnen nu naast de kinderen, tieners en volwassenen nu ook senioren meedoen met de wekelijkse lessen in zelfverdediging en weerbaarheid .
“We kregen diverse aanvragen binnen van 50-plussers die graag wilden trainen in zelfverdediging en weerbaarheid.”, zegt instructeur/coach Youri Swart van Martial Arts4succes. “En omdat het er in de reguliere trainingen voor volwassenen soms erg pittig aan toegaat was de vraag of we misschien een aparte groep kunnen organiseren voor senioren. Daar gaat het iets rustiger, maar worden wel de vaardigheden aangeleerd.”
Trainer Willem Vellema (zelf 62 jaar) heeft al ervaring met het geven van zelfverdediging en weerbaarheid voor deze doelgroep”, aldus Swart.
Momenteel is er voor de senioren elke woensdagavond in de zaal aan het Slufterplantsoen van 19.00-20.15 uur trainingen. Er is nog plaats vrij voor nieuwe mensen. Voor meer info of een gratis proefles kan er contact worden opgenomen via email martialarts4succes@gmail.com. Of kijk op www.kungfuacademy.nl
Artikel geplaatst op: 14 oktober 2016 - 14:33

Gerelateerd

Delen