Internationaal Dansspektakel in het Topsportcentrum Almere

OLYMPIAKWARTIER – In het weekend van 29 en 30 oktober wordt het Topsportcentrum in Poort gevuld met opzwepende muziek en dansers die strijden om diverse titels.
De professionals Latin in actie: Frank Zegels & Laura Jottay (Foto: Rob Ronda)

In dit weekend vinden de Nederlandse Kampioenschappen Showdans en Formatiedansen plaats, georganiseerd door de Nederlandse Algemene Danssport Bond (NADB), aangesloten bij het NOC*NSF. Daarnaast vinden ook diverse andere wedstrijden plaats in samenwerking met de Belgische nationale dansbond BDSF en collega dansbond NVAD, waaronder twee officiële internationale wedstrijden.
Zaterdag 29 oktober staan de NK’s formatie en showdans, de WDSF International Open Latin en de Open BeNe Senioren (30) wedstrijden op het programma. De wedstrijden beginnen om 12.30 uur. Zondag 30 oktober wordt de vloer vrijgemaakt voor de WDSF International Open Standaard en diverse Open BeNe ballroom en latin wedstrijden van onder meer de junioren, adults en professionals.
De entree bedraagt 15 euro per persoon per dag. Er zijn ook vloerplaatsen beschikbaar voor 27,50 euro per persoon per dag. Reserveren kan per e-mail naar bondsbureau@nadb.eu.
Artikel geplaatst op: 24 oktober 2016 - 10:25

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: