Hockeyers Bloemendaal paar maatjes te groot voor Almere

SPORTPARK KLEIN BRANDT – De heren van De Almeerse Hockeyclub zijn hun eerste seizoen in de Hoofdklasse goed begonnen. Zondag werden de Almeerders echter op hun plaats gewezen door koploper Bloemendaal. De heren ging met maar liefst 0-9 ten onder.
De hockeyers hadden geen schijn van kans tegen titelfavoriet Bloemendaal. Florian Fuchs bestookt hier de Almeerse doelman Thom Veldhuizen (Foto: Fred Rotgans)

Voor eigen publiek had de ploeg van coach Alex Verga niets in te brengen tegen de favoriet voor de titel. Toch viel de eerste treffer pas na een kwartier, maar toen ging de beer ook goed los: halverwege was de score al opgelopen tot 0-5. De Almeerders hadden tot dat moment slechts twee kansen gehad. Natuurlijk was op dat moment de spanning al volledig uit de wedstrijd en bouwden de Bloemendalers in het tweede part heerlijk combinerend de score uit naar 0-9. De Almeerders kregen een handvol kansen, maar tot een score kwam het niet. Na afloop was iedereen het erover eens dat Bloemendaal een paar maatjes te groot is voor het team dat debuteert in de Hoofdklasse en nog altijd keurig op de achtste plek in de rangschikking staat. Volgende week spelen de hockeyers een uitwedstrijd tegen HGC.
Artikel geplaatst op: 24 oktober 2016 - 10:01

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: