Leerlingen Trinitas Gymnasium beloond met ‘International Awards voor Young People’

STEDENWIJK – Onder het toeziend oog van genodigden, ouders en leerkrachten hebben negentien leerlingen van Baken Trinitas Gymnasium aan de Sas van Gentlaan een ‘International Award voor Young People’ in ontvangst genomen.
Voor de zesde keer werden op 11 oktober International Awards uitgereikt aan leerlingen van Trinitas Gymnasium. (Foto: aangeleverd)

Leerlingen kunnen aan dit programma meedoen als zij zich inzetten op gebied van sport, maatschappelijk werk, talentontwikkeling en op expeditie gaan. Het is een uitdagend programma waaraan slechts achthonderd leerlingen per jaar in heel Nederland meedoen.
Er werden dinsdag 11 oktober zestien bronzen en drie zilveren medailles uitgereikt. Om de prestatie van deze leerlingen te benadrukken waren niet alleen afgevaardigden van de International Award aanwezig, maar ook wethouder en loco-burgemeester René Peeters. Hij prees het doorzettingsvermogen van leerlingen en hun maatschappelijke betrokkenheid, met name hun inzet voor ouderen en mensen met een beperking. ‘Verder kijken dan hun beperking’, zoals een leerling het mooi verwoordde.
Artikel geplaatst op: 26 oktober 2016 - 14:29

Gerelateerd

Delen