Schaatsbaan Schipperplein weer open

STAD CENTRUM – Schaatsliefhebbers kunnen de ijzers binnenkort onderbinden. De schaatsbaan op het Schipperplein wordt op vrijdag 18 november weer geopend. Leerlingen van Montessorischool Stad krijgen deze dag clinics van ex-wereldtop schaatsster Annemarie Thomas.
De schaatsbaan op het Schipperplein wordt op vrijdag 18 november weer geopend door ex-wereldtop schaatsster Annemarie Thomas. (Foto: aangeleverd)

Vanaf woensdagmiddag 23 november kunnen kinderen weer lessen volgen op het Schipperplein. ASV geeft dan schaatslessen aan beginnende schaatsers. Dit gaat op een speelse manier: plezier in het schaatsen staat voorop.
ASV Almere is druk bezig met de voorbereidingen voor het schaatsseizoen. Ook dit jaar kunnen jeugd en volwassenen schaatstrainingen volgen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. De lessen voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar zijn op zaterdagochtend van half tien tot half elf. De lessen worden afgewisseld met leuke activiteiten zoals een mini-Elfstedentocht. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan schaatstechniek. Bij de jongste kinderen gebeurt dit vooral in een speelse vorm. Het is een leuke groep kinderen waar een aantal enthousiaste begeleiders van ASV les aan geeft.
Daarnaast zijn er verschillende lesuren voor recreanten, zowel voor volwassenen als jongeren. Tijdens deze lessen, onder leiding van gediplomeerde trainers, leren deelnemers alle facetten van het langebaan schaatsen.
Meer informatie over alle activiteiten van ASV, de lessen en inschrijven: www.asv-almere.nl
Artikel geplaatst op: 05 november 2016 - 15:52

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: