Veilig snorkelen na snorkeltraining

ALMERE – De brochures voor de zomervakantie vallen weer op de mat. En een vakantie naar de zee en warme of tropische oorden, lokt uit tot snorkelen. Wie zich goed wil voorbereiden kan snorkeltraining volgens bij duikvereniging Narwal.
Wie de techniek van snorkelen goed beheerst, kan veel meer en rustiger genieten van al het moois onder water. Vaak gaan mensen helaas onvoorbereid op vakantie naar zee, kopen lokaal een snorkelsetje en gaan volledig onwetend het water in. Meestal gaat het gelukkig goed, maar het kan ook mis gaan, en dat is jammer en onnodig. Zo zijn er technieken om onder andere rustig te ademen en de bril te klaren (schoon te blazen) als deze volgelopen is. Ook zijn er technieken om een stukje dieper onder water te kunnen zwemmen om zo nog meer te kunnen zien en kan geleerd worden op een juiste manier gebruik te maken van zwemvinnen, waardoor een beetje stroming geen probleem meer is. Duikvereniging Narwal biedt daarom snorkeltraining aan.
Duikvereniging Narwal richt zich daarbij ook op volwassenen. In een ongedwongen sfeer worden de basistechnieken van het snorkelen aangeleerd. Er kan worden afgesloten, voor wie dat wil, met een introductieduik met perslucht. De cursus begint op 15 januari, bestaat uit zes lessen en vindt plaats op zondagavond van 21.00-22.00 uur in zwembad Almere Stad. Aanmelden kan via 06-51633598 of info@duikvereniging-narwal.nl.
Artikel geplaatst op: 07 januari 2017 - 13:23

Gerelateerd

Delen