Twee Almeerders in finale misterverkiezing

ALMERE – De Almeerders Daan Khattab en Souhail Tahri doen in juni mee aan de finale voor Mister International. De twee werden gekozen uit 1.500 aanmeldingen en horen bij 21 finalisten die kans maken op de titel ‘Mister International Netherlands’. Wie in juni de titel wint mag naar Azië voor de verkiezing ‘Mister International World’.

Souhail Tahri en Daan Khattab doen in juni mee aan de finale voor Mister International. (Foto: Fred Rotgans)


Daan werkt in het dagelijks leven als gevangenisbewaarder. “Vorig jaar was ik jurylid voor de ronde ‘best body’. Dit jaar vroeg de organisatie of ik mee wilde doen met de verkiezing”, aldus Daan.
De 30-jarige Almeerder doet al een tijdje modellenwerk en is beginnend acteur. “Ik heb een kleine rol als agent in een nieuwe politieserie die binnenkort wordt uitgezonden op RTL4. Ik sta ingeschreven bij een castingbureau en heb ik ook al een aantal reclames gedaan en model gestaan voor een nieuw chocolademerk.”
De gespierde Almeerder weet niet of hij kans maakt de finale te winnen. “Met mijn 30 jaar ben ik al wat ouder dan de meeste deelnemers, dus ik denk dat ze eerder voor iemand kiezen die jonger is. Ik hoop in ieder geval de ronde ‘best body’ te winnen. Ik fitness twee keer per dag en ga nu nog harder trainen om dat te bereiken.”
Souhail Tahri is net begonnen modellenwerk. “Met deze verkiezing hoop ik me verder te ontwikkelen als model”, aldus Souhail. “Je leert veel in deze wedstrijd. Hoe je moet lopen op de catwalk en hoe je moet praten met de media. Ik hoop dat ik win, dan kan ik drie maanden naar Azië.” De 23-jarige Almeerder volgt een opleiding tot sportcoördinator. “Dat doe ik bij ROC Muziekwijk. Daarnaast sport ik veel bij Sport & Fitness.”
Meer informatie: www.misterinternational.com.

Artikel geplaatst op: 31 januari 2017 - 16:33

Gerelateerd

Delen