Judoka's Van Rheenen presteren goed in Duitsland

ALMERE - Met maar liefst 23 Judoka's en vier begeleiders was het judoteam afgelopen vrijdag uit Almere vertrokken, naar het judotoernooi in Rendsburg Duitsland. Na de tweede dag op het toernooi werden er zeer veel eremetaal mee naar huis genomen. Met elf gouden, vijf zilveren en vijfbronzen medailles mag dit toernooi zeer geslaagd genoemd worden.
Na een reis van bijna zeven uur en een redelijke nachtrust werd er opgetreden in een toernooi dat een internationaal karakter had. Er waren naast de Almeerse delegatie ook Judoka's uit Duitsland, Denemarken en Polen. Dat de Almeerse judoka's zeer sportief waren, was te zien in het applaudisseren voor de andere prijswinnaars uit de andere landen. Met de traditionele uitreiking van de Nederlandse stroopwafels aan de organisatie werd een eind gemaakt aan een sportief en geslaagd judoweekend. De uitnodiging voor volgend jaar werd in de wandelgangen al nadrukkelijk aangeboden (en natuurlijk aanvaard)
De organisatoren voor dit weekend Melanie Brinkman en Edgar Dumas konden terugzien op een fantastisch toernooi en gaan voor volgend jaar vast weer een team samenstellen. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 30 januari 2017 - 13:08

Gerelateerd

Delen