Almere City FC elke week in Almere DEZE WEEK

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Almere DEZE WEEK en Almere City FC slaan de handen ineen. Vanaf heden is deze krant een officiële media- en businesspartner van de betaald voetbalclub. In het Yanmar Stadion werden afgelopen week de handtekeningen onder het sponsorcontract gezet en dus kon er daarna geproost worden.

Almere City FC en deze krant gaan samenwerken. Staand V.l.n.r: Jordy Haak (Almere City), Ron Broertjes en Robert Mienstra (ADW). Zittend: Martin van Feggelen (ADW) en John Bes (directeur Almere City)"Wij kijken uit naar een mooie samenwerking”, laten Martin van Feggelen en Ron Broertjes namens Almere DEZE WEEK weten. "Wij zien een enorme ontwikkeling bij Almere City FC. Maatschappelijk levert de club een bijdrage aan een krachtig Almere en sportief gaat het de laatste jaren steeds beter. Daarnaast ontwikkelt de businessclub zich explosief. Wij verheugen ons erop om daar ook onderdeel van uit te maken. De club leeft.”
Als officiële mediapartner is wekelijks het laatste nieuws over Almere City FC op onze sportpagina’s terug te vinden. Dit varieert van korte wedstrijdverslagen en nieuwsberichten, tot aankondigingen en bijzondere verhalen. Daarnaast zal er ook geregeld aandacht worden besteed aan Almere & the City, het maatschappelijk project van de club. Met als voornaamste doel om van Almere een nog leukere stad te maken.

Artikel geplaatst op: 17 oktober 2017 - 08:32

Gerelateerd

Delen