Al bijna 700 atleten ingeschreven
Inschrijving Challenge Almere-Amsterdam boven verwachting

ALMERE - Waar de inschrijvingen voor Challenge Almere-Amsterdam 2017 eerder dit jaar al storm liepen, is dat nu niet anders voor de 2018-editie. Op dit moment hebben de eerste (bijna) 700 triatleten zich ingeschreven voor de hele of de halve triatlon die op 8 september zal plaatsvinden.
Triatleten gaan 8 september weer 90 kilometer fietsen. (Foto: Fred Rotgans)

In totaal zijn er al 483 inschrijven voor de Middle Distance. Al deze triatleten duiken op 8 september dus het Weerwater in voor 1.9 kilometer zwemmen, om vervolgens 90 kilometer te fietsen en een halve marathon (21.1km) hard te lopen. Voor de Long Distance zijn inmiddels 195 inschrijvingen binnen. Deze triatleten zwemmen 3.8 kilometer, fietsen er 180 en lopen tot slot nog een marathon (42.2km).
Korting

Triatleten die zich de afgelopen maanden hebben ingeschreven, profiteerden daarbij van extra korting op het inschrijfgeld. Die kortingen gelden ook de komende maanden nog, dus vroeg inschrijven is interessant. Meer informatie over de huidige tarieven is te vinden op onze website (https://www.challenge-almere.com/nl/atleten/inschrijfgeld/).
Op de Long Distance en Middle Distance zullen - gezamenlijk - rond de 1700 triatleten uitkomen. Op de Middle Distance is nu rond de helft van het aantal starttickets vergeven, voor de Long Distance rond de 33 procent. Inschrijven kan via www.challenge-almere.com.
Artikel geplaatst op: 13 december 2017 - 13:02

Gerelateerd

Delen