100 mensen gaan 1 uur hardlopen door Filmwijk

FILMWIJK – Ongeveer honderd hardlopers lopen zondag 11 maart de éénuursloop voor het KWF. De bedoeling is om gedurende één uur te gaan hardlopen per persoon binnen dat uur zoveel mogelijk rondjes te lopen. De organisatie zoekt nog vrijwilligers.
Wie wil kan nog meedoen aan de éénuursloop voor het KWF, zondag 11 maart. (Foto: aangeleverd)

Het parcours is een verkeersarme ronde van circa 1.400 meter in een parkachtige omgeving in Filmwijk. Het inschrijfgeld is minimaal 5 euro en de volledige opbrengst gaat naar het KWF. Op dit moment heeft de vriendengroep, die dit initiatief hebben genomen, al ruim 1.115 euro opgehaald voor het KWF.
Een week later, in het weekend van 17 en 18 maart, zullen leden van Run Your Way meedoen aan de Samenloop voor Hoop in het Topsportcentrum in Poort. Dan gaan ze 24 uur wandelen in het Topsportcentrum. Op www.samenloopvoorhoop.nl is meer informatie te vinden over deze 24 uursloop.
Vrijwilligers gezocht

De organisatie zoekt mensen die willen helpen tijdens de run. Zoals verkeersregelaars of helpen bij de finish. Meer informatie hierover bij Peter van Heijningen via eenuursloop@gmail.com.
Meerennen en het KWF steunen kan ook. Kijk dan op eenuursloop.x-man.nl. De loop start om 10.00 uur bij het Parkhuys aan de Bunuellaan.
Artikel geplaatst op: 05 maart 2018 - 17:34

Gerelateerd

Delen