Tennisverenigingen slaan handen ineen voor open dag

ALMERE – Om Almeerders de liefde voor tennis bij te brengen organiseren de twee grootste tennisverenigingen van Almere, ATC-Buiten en LTV Almere, een open dag. ATC-Buiten doet dit op zaterdag 17 maart aan de Dwangmolenstraat 20. De open dag bij LTV Almere is op zondag 18 maart aan de Markenlaan in Haven.
Iedereen is van harte welkom om een balletje te komen slaan op de open dagen bij tennisverenigingen ATC-Buiten en LTV Almere. (Foto: aangeleverd)

Iedereen is van harte welkom van 12.00 tot 16.00 uur om op de tennisparken een balletje te komen slaan. Bezoekers hoeven alleen maar de sportschoenen aan te trekken. De clubs zorgen voor rackets en ballen. Bij ATC-Buiten opent de Tennis Academie Almere de open dag met proeflessen. De lessen voor de basisschooljeugd zijn van 12.00 tot 13.00 uur. De lessen voor de voorgezet onderwijs jeugd zijn van 13.00 tot 14.00 uur. De 18-plusser kunnen een proefles volgen van 14.00 tot 15.00 uur.
Bij LTV Almere hanteert het Tennis College Flevoland op 18 maart hetzelfde programma. Daarnaast is er van 12.00 tot 15.00 uur een vrije inloop waarbij er zowel proeflessen als korte tennis-clinics gegeven worden.
Naast het volgen van een proefles kun bezoekers tijdens de open dagen de nodige informatie over de vereniging krijgen en natuurlijk zelf even een balletje slaan. Bestuursleden zijn aanwezig en de clubhuizen zijn geopend voor een drankje en een hapje.
Artikel geplaatst op: 13 maart 2018 - 07:00

Gerelateerd

Delen