Inschrijven voor WTC Trappenloop

STAD CENTRUM - 32 verdiepingen omhoog, ruim 600 treden afzien: wie op woensdag 25 april mee wil doen aan de WTC Trappenloop moet de kuitspieren flink trainen.
De verzuring slaat toe. Maar het uitzicht bovenin het WTC maakt veel goed. (Archieffoto: Fred Rotgans)

Over een kleine twee maanden is het weer tijd voor misschien wel het meest unieke loopevenement van Almere: de WTC Trappenloop. Uitgerekend op 25 april, op ‘No Elevators Day’, opent het WTC in Stad weer haar deuren om honderden lopers deze bijzondere uitputtingsslag te laten volbrengen. Op die dag rennen de deelnemers namelijk 32 verdiepingen omhoog via ruim 600 traptreden. Eenmaal boven slaat de verzuring toe maar kunnen de deelnemers wel genieten van een spectaculair uitzicht over heel Almere en omstreken.
Dit jaar is er natuurlijk weer een wedstrijd voor individuele lopers, maar zal er ook weer een Business Run en een Brandweer-serie georganiseerd worden. En er is aandacht voor kinderen, want zij kunnen meedoen aan de reguliere Kids Run of de Voetbal Kids Run. Op onze website staat alle informatie over deze bijzondere run op woensdag 25 april.

Schrijf snel in
Omdat de WTC Trappenloop zo’n uniek evenement is, gaat het altijd hard met de inschrijvingen. Het is raadzaam om niet al te lang te wachten met inschrijven. Daarnaast is het extra voordelig om voor 1 april in te schrijven, want dan kan worden geprofiteerd van voordelige tarieven die bij de voorinschrijving horen.

IN KADE
R
18.15 uur Start Kids (Voetbal) Run (200 treden)
18.25 uur Start Business Run
18.40 uur Start Brandweer serie
18.45 uur Prijsuitreiking Kids Run
19.15 uur Start Individuele serie
20.30 uur Prijsuitreiking Individuele lopers, Brandweerserie & Business Run
Artikel geplaatst op: 21 maart 2018 - 14:55

Gerelateerd

Delen