Frisbeevereniging verhuisd naar sportpark De Marken

SPORTPARK DE MARKEN – De Almeerse ultimate frisbeevereniging Almere Spinners heeft sinds 14 maart een nieuwe trainingslocatie. De eigen velden op sportpark Fanny Blankers-Koen zijn ingeruild voor velden op sportpark De Marken, bij de Flevo Phantoms.
Ultimate frisbee is een dynamische teamsport waarbij teamgenoten een frisbee overgooien. Het spel wordt zonder scheidsrechter gespeeld. (Archieffoto: aangeleverd)

Almere Spinners heeft nu, samen met American Football Vereniging de Phantoms, een volwaardige sportlocatie met kleedkamers, een kantine en opslagruimte op sportpark De Marken aan De Marken 4a in Almere Haven. Dat is de zomerlocatie, de winterlocatie is in sporthal Waterwijk aan de IJsselmeerweg 48.
Bij Almere Spinners kunnen geïnteresseerden trainen om het spel te leren en competitie te spelen tegen teams uit heel Nederland. Leden zijn van het niveau beginner tot nationaal jeugdteam. Donderdagavond is er training en is het mogelijk om mee te trainen.
Zondag 8 april is er weer een outdoor-competitie en zondag 6 mei komt de gehele Nederlandse frisbee-jeugd naar het veld voor een speeldag.
Artikel geplaatst op: 29 maart 2018 - 11:13

Gerelateerd

Delen