Hockeyclub Buitenhout MHC zoekt dames voor damesteam

BUITEN - In het nieuwe hockeyseizoen wil Buitenhout MHC starten met een Dames 1-team voor de KNHB competitie. Om een compleet team te verkrijgen is de club nog op zoek naar een aantal enthousiaste en dames die hockeyervaring hebben en op de zondag willen uitkomen voor het Buitenhout MHC Dames 1-team.
In het nieuwe hockeyseizoen wil Buitenhout MHC starten met een Dames 1-team. (Foto: aangeleverd)

Officieel geldt er géén leeftijdsbegrenzing, maar over het algemeen zijn de spelers tussen de 18 en 30 jaar. Geïnteresseerden (ook die buiten het genoemde leeftijdsblok vallen) die meer informatie willen, kunnen een mail sturen naar Erik de Kort via dames@buitenhoutmhc.nl
Buitenhout MHC is een hockeyverenging in Almere Buiten. De club biedt hockey voor kinderen en volwassen; van de jongste jeugd tot trimhockey voor heren en dames en in het nieuwe seizoen een dames1-team. Spelplezier, inzet en samenwerken vindt de club heel belangrijk en daar wordt veel aandacht aan besteed. De club organiseert naast de trainingen en wedstrijden ook andere activiteiten voor de leden zoals toernooien, barbecues en themafeesten.
Meer informatie: www.buitenhoutmhc.nl.
Artikel geplaatst op: 10 april 2018 - 16:11

Gerelateerd

Delen