Geen winstpartij bij Superweekend Almeerse

SPORTPARK KLEIN-BRANDT – Tijdens het ‘Superweekend’ bij hockeyclub De Almeerse (waarin drie thuiswedstrijden werden gespeeld) werd afgelopen weekend geen zege geboekt. De dames speelden doelpuntloos gelijk tegen koploper Rotterdam. De heren gingen zowel op vrijdag als zondag onderuit.
De dames speelden knap gelijk tegen koploper Rotterdam. (Foto: Fred Rotgans)

Vrijdagavond werden de herenhockeyers in een doelpuntrijke wedstrijd (2-6) teruggewezen door Oranje-Rood. Zondag speelden de heren opnieuw een thuiswedstrijd en werd met 0-1 verloren van HGC. De Almeerders staan nu op de voorlaatste plaats in de Hoofdklasse en kunnen zich waarschijnlijk op gaan maken voor de play-downs om handhaving op het hoogste niveau te bewerkstelligen.
De dames speelden in de Overgangsklasse A ook een thuiswedstrijd en wisten koploper Rotterdam daarbij knap op 0-0 te houden. De dames bezetten nu de vierde plaats in de competitie. Omdat het dameshockey volgend seizoen een andere indeling krijgt is dat een interessante plek. De bovenste zeven ploegen komen volgend jaar namelijk uit in de promotiedivisie, een nieuwe competitie die tussen de Hoofdklasse en de Overgangsklasse in komt.
Artikel geplaatst op: 16 april 2018 - 10:49

Gerelateerd

Delen