Inschrijving Modderrun 2018 gestart

ALMERE – Jonge gezinnen, sportievelingen en G-sporters kunnen in het weekend van 5, 6 en 7 oktober weer de strijd met elkaar en de elementen aangaan tijdens de Modderrun 2018. De ‘Early Bird’ inschrijving startte vorige week.
Jonge gezinnen kunnen samen meedoen aan de Modderrun. (Foto: aangeleverd)

Het obstakelparcours van 3, 6, 9 of 12 kilometer voert dwars door de bossen van Stadslandgoed de Kemphaan. Op het parcours moeten de deelnemers 14 tot 28 obstakels bedwingen. Dit soort obstacle-runs zijn de afgelopen jaren wereldwijd zeer populair, en nu is de eerste jaarlijks terugkerende ‘mud-run’ in Almere ook een feit.
“Bij obstakels kun je denken aan hoge muren om overheen te klimmen, modderbakken om doorheen te kruipen en sloten om doorheen te waden”, aldus Ed Bergman, de ontwerper en bouwer van de hindernissen.
Op zaterdag is het terrein voor deelnemers van 12-16 jaar en 16. Met parcours van 6, 9 en 12 kilometer een flinke uitdaging voor zelfs de meest fanatieke sporters. Op zondag is het terrein voor jonge kinderen met hun ouders op de gezinnen- of familiedag. Speciaal voor deze doelgroep wordt er een korter parcours aangelegd van 3 kilometer. Zondagochtend ziet de organisatie als het mooiste moment, het eerste startvak is voor sporters met een verstandelijke beperking; G-sporters. "
De Early Bird inschrijvingen zijn gestart. Na 1 juni worden de entreetickets verhoogd in prijs. Meer informatie: www.modderrun.nl .
Artikel geplaatst op: 17 april 2018 - 13:22

Gerelateerd

Delen