28 medailles voor Almeerse judoka’s

ALMERE – De 23 judoka’s van Van Rheenen Sport die afgelopen weekend meededen aan het Amsterdam Judo Event in de Sporthallen Zuid hebben in totaal 28 medailles gescoord. Zeven gouden medailles, zeven zilveren medailles en veertien bronzen medailles.
Boven van links naar rechts: Jayden Rutten (1), Stefaino Keenswijk (2), Thomas Beaux (1), Storm Weijler (2), judoleraar Edgar Dumas.
Onder: Waïl Boutaouss (1), Wessel Meskers (3), Manuel Rosas (2), Damian Ewaart, (1), Thomas Lizier (3), Denz van Lare (2), Kick Wilms (1). (Foto: aangeleverd)

De judoka’s van Van Rheenen Sport deden mee zowel in de categorie recreant als wedstrijd. Eervolle vermelding was er voor debutant Jayden Rutten, die meteen beslag legde op de eerste plaats. Ook Jordi Borg mocht meteen na zijn eerste toernooi op het ereschavot voor de tweede plaats.
Alle judoka’s lieten zien dat judo op elk niveau beoefend kan worden. Niet alleen op een toernooi, maar zeker ook tijdens de judolessen bij Van Rheenen Sport. Daar is het samen sporten en het elkaar helpen om beter te worden (als sporter en als mens) zeer belangrijk. Dit begint al bij kinderen van 4 jaar.
Artikel geplaatst op: 14 mei 2018 - 10:38

Gerelateerd

Delen