Almeerse Cynthia siert cover Playboy

Door Marcel Beijer
ALMERE – ‘Playmate Cynthia uit Almere’ staat deze maand op de geelkleurige cover van het mannenmagazine Playboy, uiteraard met een foto waarop de fraaie rondingen (83-59-92) van de Almeerse goed uitkomen.

Cynthia Cremer staat deze maand als Playmate op de cover van Playboy. (Foto: aangeleverd)


“Dit is mijn meisjesdroom”, zegt Cynthia die in haar modellencarrière al meerder prijzen won. Zo werd ze in 2010 uitgeroepen tot het meisje met de mooiste billen van Nederland (wereldwijd bij de Top 10) en scoorde hoge ogen bij de verkiezing ‘leukste buurmeisje’. Dit jaar doet ze voor het blad FHM mee aan de verkiezing ‘mooiste vrouw van Nederland’.
Maar dat ze de cover van het wereldberoemde Playboy siert noemt ze zelf een bekroning op haar carrière. “Er kunnen maar weinig Nederlandse meisjes zeggen dat ze Playmate zijn”, zegt Cynthia. Met haar 31 jaar is Cynthia niet de jongste meer. “Voor een Playmate ben ik relatief wel wat oud, ja. Tien jaar geleden heb ik al eens een poging gewaagd, maar toen vonden ze me nog te meisjesachtig. Nu ben ik meer vrouw. Het gaat bij Playboy toch vooral om je rondingen.”
De Almeerse is supertrots dat ze zichzelf ‘Playmate’ mag noemen. “Playboy stelt heel hoge eisen. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua uitstraling. De titel geeft je een bepaalde status en leidt waarschijnlijk ook tot internationale opdrachten.“ Het is aannemelijk dat ook andere landen met een Playboy-editie de fotosessie met Cynthia zullen overnemen.
Om haar lichaam in vorm te houden hoeft de mooie Almeerse weinig opofferingen te doen. “Ik sport eigenlijk nooit en eet normaal. Ik heb een snelle stofwisseling en moet eerder opletten dat ik niet te mager wordt.”
De Playboy-editie met Cynthia is nog de hele maand mei te koop. Ondertussen doet ze alweer mee aan de volgende uitdaging: de FHM 500 waar de mooiste vrouwen van het land worden gekozen. Stemmen kan via de site fhm500.nl

Artikel geplaatst op: 22 mei 2018 - 13:37

Gerelateerd

Delen