Twee Almeerse G-hockeyteams klaar voor Special Olympics

SPORTPARK KLEIN BRANDT – Bijna is het zover voor de twee Almeerse G-hockeyteams die op 8, 9 en 10 juni meedoen aan de Special Olympics Nationale Spelen 2018 in Doetinchem. Een tweejaarlijks hoogtepunt voor alle sporters en begeleiders maar ook voor ouders en familie. Er wordt volop getraind door zestien spelers en speelsters, het vervoer is geregeld en de G-hockeyers zullen er tiptop uitzien in hun knalgroene/zwarte kleding.
De atletenparade van de Special Olympics 2016, toen in Nijmegen. (Foto: aangeleverd)

De spelen worden vrijdagavond 8 juni geopend met een parade van alle deelnemers in stadion De Vijverberg en omlijst met een spetterende muzikale opening door Gerard Joling.
De spelers met coaches en begeleiders zijn het hele weekend te gast in het Special Olympics Dorp Marveld waar ze overnachten, eten en feesten op zaterdagavond. Zaterdag en zondag heel veel hockey op de Doetinchemse Hockey Club, waarbij plezier en sportiviteit voorop staat. Drie buitenlandse gastteams uit België, Duitsland en Spanje geven de Spelen een internationaal tintje.
Team Almere

De Almeerse Hockey Club is dit weekend samen met de Almeerse Schaatsvereniging (inline-skaten), Havas (handbal), Bocce (vanuit Triade) Team Almere.
Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ABN Amro, Bouw 2000 BV (Almere) en Delta Dierenartsen (Dronten).
Artikel geplaatst op: 23 mei 2018 - 11:44

Gerelateerd

Delen