Golfclub Almeerderhout steunt Muziekids Studio

ALMERE - Golfclub Almeerderhout organiseerde onlangs een sportieve crowdfundingsactie speciaal voor de Ali B Muziekids Studio in DeKinderkliniek.
Het werd een sfeervol gebeuren na afloop van de businesscompetitie. Met een bijzonder diner waarbij stichting Muziekids was uitgenodigd om tussen alle gangen door iets over hun mooie werk te komen vertellen. Muziekids Studio-coördinator Hans Jansen de Vries deed dat met verve, waarna direct een spontane inzameling volgde door Klaas Vlaanderen van Accord Uitzendbureau Amersfoort. Met een resultaat van bijna 1.100 euro.
Een hartverwarmende reactie van de deelnemers op deze enorm hartelijke en succesvolle avond. De organisatie is blij met dit initiatief van de Golfclub Almeerderhout met tevens een fraaie opbrengst, want mede daardoor komt het doel en streven om in de Muziekids Studio Almere op vijf volledige dagen ‘muziekmaken’ te realiseren, weer een stukje dichterbij. De muziekstudio in DeKinderkliniek aan de Hospitaaldreef is nu open op maandag tot en met vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.
Doneren kan via muziekids.nl/doneren.
Artikel geplaatst op: 20 mei 2018 - 12:29

Gerelateerd

Delen