Almeerse studenten Nederlands kampioen mbo basketbal

ALMERE - Op het NK mbo basketbal gehouden bij het CIOS Heerenveen is een team bestaande uit studenten van MBO College Almere en MBO College Poort Nederlands kampioen basketbal geworden.
De studenten van MBO College Poort en MBO College Almere mogen zich Nederlands kampioen basketbal noemen. (Foto: aangeleverd)

In de finale nam het Almeerse team het op tegen CIOS Arnhem/ROC Rijn IJssel. In het begin ging het gelijk op, maar Almere liep al snel uit en won met overmacht. De beker, de medailles en het Frieslands suikerbrood waren mooi verdiende prijzen. En als kers op de taart mogen de studenten van MBO College Poort en MBO College Almere zich nu Nederlands Kampioen noemen.
Teamprestatie

De coaches zijn ontzettend trots. Sportdocent Lauro Gigli: “Ondanks dat de jongens elkaar in het begin van de selectiewedstrijd nog niet goed kenden, is er in een korte tijd een fijne verbinding tussen de sporters ontstaan. We zijn niet alleen trots op hun prestatie, maar ook op hoe iedereen zich voor elkaar heeft ingezet. Een echte teamprestatie!”
Artikel geplaatst op: 22 mei 2018 - 11:56

Gerelateerd

Delen