Ladies Night bij rugby club Bulldogs

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - De Almeerse rugby club Bulldogs heeft sinds een paar jaar een damesteam. De ambitie is om over een paar jaar met een compleet eigen Bulldogs damesteam in de competitie te spelen. Daarvoor zijn meer spelers nodig. Daarom organiseert RC Bulldogs op donderdag 21 juni een speciale Ladies night voor meiden/vrouwen van 18 jaar en ouder.
Dames kunnen op donderdag 21 juni kennismaken met rugby tijdens de Ladies night bij RC Bulldogs. (Foto: aangeleverd)

De enthousiaste meiden en vrouwen trainen tweemaal per week en spelen op zondag wedstrijden. Voorlopig spelen ze hun wedstrijden nog in een cluster met twee andere clubs. De ambitie is om over een paar jaar met een compleet eigen Bulldogs damesteam in de competitie te spelen. Bezoekers van de Ladies night op donderdag 21 juni kunnen kennismaken met rugby en ontdekken hoe leuk het is. Er is die avond een speciale training waarin alle aspecten van rugby op een laagdrempelige manier aan bod komen. De avond begint om 20.00 uur, deelname is gratis. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel, de ‘derde helft’.
Aanmelden kan via: rcbulldogs.dames@gmail.com. RC Bulldogs is te vinden aan de Competitieweg 7. Meer informatie: www.rcbulldogs.nl.
Artikel geplaatst op: 12 juni 2018 - 11:26

Gerelateerd

Delen