Almeerse bindt topspelers uit eigen jeugd

SPORTPARK KLEIN-BRANDT - De Almeerse Hockeyclub heeft het verblijf van een vijftal spelers van Heren 1 verlengd. Zo zullen Jonas de Geus en Terrance Pieters ook aankomend seizoen de kleuren van Almeerse verdedigen. Hiermee wil de club een volgende stap zetten op het hoogste niveau in Nederland.


Naast de twee Internationals wist de club zich eerder al langer te verzekeren van Jong-Oranjespelers Daan Dekker en Daniel de Haan en Amerikaans international Deegan Huisman.
Daartegenover staat het (tijdelijke) vertrek van Manuel Verga, die komend seizoen uit zal komen voor San Sebastian.

Volgende stap


Met een grote kern van eigen jeugdspelers wil Almeerse stapsgewijs haar positie in de Hoofdklasse versterken. De club is er trots op dat deze talentvolle spelers uit eigen jeugdopleiding en eigen stad zich langer aan de club willen binden en er gezamenlijk naar streven grote ambities waar te maken. Na de eerste twee jaar in de Hoofdklasse te hebben overleefd, zegt dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor het team van Pasha Gademan.
In de komende weken zullen de gesprekken met de huidige selectiespelers worden afgerond. Daarnaast is Almere in gesprek met potentiële versterkingen om het team voor volgend seizoen van nog meer kwaliteit te kunnen voorzien.

Artikel geplaatst op: 18 juni 2018 - 12:36

Gerelateerd

Delen