Jubilerend Almere ’83 levert twee biljartkampioenen

ALMERE – Fred Driessen en Dennis van ‘t Hof van Biljartvereniging Almere ’83 zijn vorige week Nederlands kampioen geworden in respectievelijk de open Nederlandse kampioenschappen Kader 38/2 en het NK Bandstoten 2e klasse.
Het is een prachtige afsluiting voor de biljartvereniging die dit jaar het 35-jarig jubileum viert. Fred Driessen leverde een bijzondere prestatie. Vorig jaar werd hij al Nederlands kampioen Bandstoten 1e Klasse en nu in het kaderspel 38/2. Het kampioenschap verliep voor Fred zoals hij vaker doet: eerst op achterstand komen en dan eindigen met een geweldige eindspurt. Fred is hierom in het land gevreesd en heeft zijn bijnaam ‘De Sloper’ opnieuw waargemaakt.
Van ’t Hof

Dennis van ’t Hof werd kampioen in het Bandstoten 2e Klasse. Dennis heeft veel aandacht voor de details van het spel en kan erg kritisch zijn op zijn eigen prestaties. Deze vorm van perfectionisme en de vele trainingsuren van het afgelopen jaar hebben hem de titel in het Bandstoten gebracht.
In vrijwel alle spelsoorten en klassen doen spelers van Almere ’83 het goed. Het Topteam en het Kaderteam doen het nationaal goed, helaas werd dit jaar op één punt de play-offs gemist.

Jubileum

Rond het jubileum zijn verschillende festiviteiten, zoals een biljartshow op zaterdag 14 juli en een toermooi op 24 en 25 augustus. Kennismaken met de vereniging kan op een maandag- of dinsdagavond aan de Sas van Gentlaan 10-12.
Meer info: www.bv-almere83.nl.
Artikel geplaatst op: 24 juni 2018 - 11:33

Gerelateerd

Delen