Handbalvereniging Najaden zoekt oud-leden

HAVEN – Najaden wil het veertigjarig bestaan graag vieren met zoveel mogelijk leden, oud-leden, vrijwilligers en supporters. Op zaterdag 8 september 2018 staan allerlei activiteiten in het teken van het 40 jarig jubileum.

Najabden in actie. (Foto: Babette Prins)


Iedereen die Najaden een warm hart toe draagt, is dan van harte welkom op onze vertrouwde plek op Sportpark De Wierden in Almere Haven. Aanmelden voor het jubileumfeest kan via 40jaar@najaden.nl
De jubileumcommissie van de club is druk bezig met het voorbereiden van het programma voor de middag. Zo komen er allerlei spellen, een clinic rolstoelhandbal, (hand)bal gerichte activiteiten of een Work Out op de Stormbaan. Er zijn Old Stars wedstrijden (dames en heren) plus een wedstrijd rolstoelhandbal. In de Historie Hoek komt het verleden tot leven. Aan het eind van een sportieve middag is er voor wie wil een gezamenlijke maaltijd, te koop bij een (paar) feestelijke Foodtrucks die bij Najaden op het terrein komen. “s Avonds is het feest. De muziek wordt verzorgd door feest- en volkszanger Danny Lit .

Artikel geplaatst op: 24 juli 2018 - 08:36

Gerelateerd

Delen