Nog een aantal plekken beschikbaar
Zomerkampweken Sail-Today in trek

POORT – De jaarlijkse zomerkampweken van Sail-Today zijn ook dit jaar in trek. Tot en met 31 augustus kunnen kinderen van 7 tot en met 14 jaar zeilen, surfen of suppen op het strand aan de IJmeerdijk bij Muiderzand.
De zomerkampweken van Sail-Today zijn erg in trek. (Foto: Studio Rotgans/Rinus Lettinck)

Het is alweer het zesde jaar dat Sail-Today de Zomerkampweken organiseert. “Kinderen kunnen zich inschrijven voor een week. Er kunnen maximaal 50 kinderen meedoen”, zegt eigenaar Roeland Touwen. “Ook dit jaar zitten al een aantal weken vol. Maar er zijn ook nog een aantal plaatsen beschikbaar.”
Tijdens een Zomerkampweek krijgen de deelnemers vijf dagen lang van 9.00 tot 17.00 uur lessen in zeilen, windsurfen, suppen en kitesurfen. Elke watersport komt aan bod. De deelnemers worden in groepen van tien verdeeld. Per dagdeel wordt er afwisselend een watersport gedaan. Gebruik van wetsuit en zwemvest is bij de cursus altijd gratis. Bij een weekkamp is handig zelf waterschoentjes of gympen die nat mogen worden mee te nemen.
Deze zomer is al een aantal succesvolle zomerkampweken gehouden. De komende weken, tot 31 augustus, zijn er dus nog vier.
Deelname kost 235 euro, dat is inclusief een goede lunch en drankjes. Met groepje komen is goedkoper. Op vrijdag, de laatste dag, is het mogelijk om mee te doen aan een afsluitende BBQ voor 15 euro.

Inschrijven

Mis de boot niet en bemachtig die laatste plekken door je snel op te geven via het formulier dat je vindt op de site van www.sail-today.nl waar ook alle info te vinden is. Door het formulier in te vullen is je plek bevestigd. Aan het formulier is ook iDeal gekoppeld, dus je kan meteen betalen. Mocht het betalen onverhoopt niet lukken dan kan het bedrag ook worden overgemaakt op NL36 ABNA 0 49 80 65 618 o.v.v.naam vd cursus en naam deelnemer(s) t.a.v. Sail-Today.
Artikel geplaatst op: 29 juli 2018 - 13:08

Gerelateerd

Delen