Samen fietsen bij Fiets Race & Toer Club Almere

ALMERE - Gezellig in groepsverband fietsen kan bij de Fiets Race & Toer Club Almere (FTRA) bij de Fiets & Geniet-groep voor 50-plussers.

(Foto: aangeleverd)


Wekelijks is te genieten terwijl er onder begeleiding gefietst wordt. Zo kunnen deelnemers op een leuke en ontspannen manier bezig zijn met hun gezondheid en goede beweging. Onder het motto 'samen uit, samen thuis' wordt er in een rustig tempo met elkaar gefietst. Tijdens de fietstochten wordt er tussendoor gestopt en een pauze gehouden voor een kopje koffie of voor een leuke bezienswaardigheid. Al fietsend komt is er veel leuk contact met andere mensen en dit maakt het fietsen wel zo gezellig. Mensen met een hybridefiets of e-bike die in groepsverband willen fietsen, zijn van harte welkom om vrijblijvend met de Fiets & Geniet-groep kennis te maken.
Wekelijks wordt er op donderdagmiddag een tocht gereden. De derde donderdag van de maand is er een dagtocht waarbij de gemeentegrenzen van Almere worden overschreden. De fietstochten worden altijd begeleid door gecertificeerde leden van FRTC Almere, dus bij een lekke band of pech zijn deelnemers altijd verzekerd van vakkundige hulp.
Meer informatie: https://www.frtcalmere.nl/

Artikel geplaatst op: 07 augustus 2018 - 15:26

Gerelateerd

Delen