Seizoen begint weer voor Almere City FC

FANNY BALNKERS-KOEN SPORTPARK - Almere City FC maakt zich op voor de start van het seizoen 2018/2019. De ploeg van trainer Michele Santoni speelt op maandag 20 augustus de openingswedstrijd op bezoek bij Jong AZ. Op vrijdag 24 augustus, staat de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gepland, dan komt Roda JC op bezoek in het Yanmar Stadion!

De training van Almere City FC is al weer een tijdje volop bezig. `(Foto: Fred Rotgans)



Aanstaande vrijdag (20.00 uur) speelt Almere City FC het laatste duel van de oefencampagne. In het eigen Yanmar Stadion is MVV de tegenstander. Deze generale repetitie is gratis toegankelijk voor publiek.
In het weekend van 18 en 19 augustus vindt de eerste editie van het Almere Challenge Event plaats. Een prestigieus internationaal jeugdtoernooi, waar de O19 teams van acht gerenommeerde clubs uit binnen- en buitenland aan meedoen: Almere City FC, AZ, FC Utrecht, FC Groningen, Cerezo Osaka (Japan), AEK Athene (Griekenland), KV Mechelen (België) en Aberdeen (Schotland).

Open dag


Op zaterdag 18 augustus is het Almere Challenge Event gekoppeld aan de traditionele Open Dag van de club. Het publiek kan meedoen aan ‘challenges’, waarmee prijzen van maar liefst € 450,- te winnen zijn. De A-selectie traint in het openbaar en om 17.15 uur vindt de spelerspresentatie plaats. Met daarnaast optredens van Bokoesam, Leafs en Keizer belooft het een spetterende dag te worden.
Aanwezig zijn bij de uitwedstrijd tegen Jong AZ of de thuiswedstrijd tegen Roda JC? Tickets bestellen via www.almerecity.nl/tickets. Profiteer van optimaal voordeel met de seizoenkaart. Meer informatie: www.almerecity.nl/seizoenkaart.

Artikel geplaatst op: 06 augustus 2018 - 10:27

Gerelateerd

Delen