Businessclub Almere City FC weer van start

Door Robert Mienstra
ALMERE – De businessclub van Almere City FC is weer van start gegaan. Afgelopen vrijdag genoten bijna honderd ondernemers en hun introducees van een diner tijdens de kick-off van het nieuwe seizoen voor de businessclubleden.

De kick-off voor het nieuwe seizoen van de Businessclub van Almere City FC was druk bezocht. (Foto: Almere DEZE WEEK).


Directeur John Bes praatte de ondernemers bij over de club; “We hebben natuurlijk een echte grasmat gekregen, er zijn nieuwe led-lichtmasten die het veld nog beter verlichten, en de trainersstaf gaat gebruik maken van data- en videoanalyse.” Bes meldde verder dat de selectie er sterker op geworden is met een flink aantal nieuwe spelers waaronder een Engels jeugdinternational en twee spelers van AS Roma. Ricardo Kip en Tim Receveur zijn van Cambuur en de Graafschap teruggekeerd op het oude nest. Receveur speelde vrijdagavond mee in de oefenwedstrijd tegen MVV (1-1). Hij speelde een gedegen wedstrijd.

Shirtsponsor


Tijdens het diner werd de nieuwe shirtsponsor van Almere City FC bekend gemaakt. De naam van HITprofit siert het komende seizoen het shirt van de slecetie. HIT Profit is een onafhankelijke inkoopcombinatie voor ondernemers en organisaties. Het gaat daarbij onder meer over energie, telecom en verzekeringen. De organisatie HITprofit is gevestigd in Oisterwijk.
Geïnteresseerden in de Almere City FC Business Club of één van de andere sponsormogelijkheden kunnen contact opnemen via 036 - 54 86 888 of sales@almerecity.nl

Artikel geplaatst op: 13 augustus 2018 - 09:57

Gerelateerd

Delen