Hockeyclub De Almeerse haalt Internationale topsponsor binnen

ALMERE - Aansprekende sponsoren binnenhalen is voor iedere sportclub elk jaar weer een uitdaging. Hockeyvereniging ‘De Almeerse’ heeft op dit vlak een serieuze slag geslagen. Het Italiaanse GO&FUN Green Energy Drink heeft de hoofdklasser uitgekozen om naamsbekendheid in Nederland uit te bouwen. Dat de hockeyvereniging hiermee een grote partij heeft kunnen contracteren blijkt uit het feit dat GO&FUN ook een van de hoofdsponsors is van de Italiaanse topvoetbalclub Inter Milan.

De 1-2 wordt binnengetikt door Bloemendaal. (Foto: Fred Rotgans)


Eind augustus werd de samenwerking met GO&FUN geconcretiseerd. Het contract werd formeel ondertekend en de sponsorborden op het hoofdvelden werden onthuld. Hockey internationals Jonas de Geus, Terrance Pieters en Daan Dekker waren hierbij aanwezig zijn.
GO&FUN Green Energy Drink is onderdeel van het vermaarde Italiaanse Erba Vita, een grote speler op gebied van gezondheidsproducten. “Hockeyvereniging De Almeerse heeft komend seizoen ‘Gezondheid’ als hoofdthema op de agenda staan. Wij zijn via via met de Nederlandse vertegenwoordiging van GO&FUN in gesprek gekomen. Onze uitgangspunten over sport en gezondheid sluiten perfect op elkaar aan. Na enkele verkennende gesprekken zijn we tot een unieke samenwerking gekomen. Energy Drinks worden doorgaans niet bij sportverenigingen verkocht. Wij bieden nu als eerste sportvereniging in Nederland een Energydrink aan die enkel en alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat.’, zo vertelt Pascal Moscoviter, sponsor-coördinator van De Almeerse.
IN KADER
Verlies openingswedstrijd
Het leek er lange tijd op dat de hockeyers van De Almeerse tegen topclub Bloemendaal een punt uit de wacht zouden slepen, maar drie minuten voor tijd kwam aan die droom een einde. De Almeerders verloren met 1-2. Het gelijkspel zou de kroon op het werk zijn van doelman Youri Beck die de Almeerders met knappe reddingen lang in de wedstrijd hield. Pieters bracht de Almeerders op voorsprong, die de Bloemendalers pas in het derde kwart rechttrokken via een strafcorner. Bij het scheiden van de markt werd de winnende 1-2 ingeschoten. Met nog drie minuten te spelen wist Almere nog twee strafcorners te versieren maar een doelpunt leverde dat niet meer op.

Artikel geplaatst op: 28 augustus 2018 - 08:56

Gerelateerd

Delen