Danny Lit bij lustrum editie No Limit Challenge

ALMERE - Voor het vijfde jaar op rij wordt tijdens de Challenge triathlon in Almere de No Limit Challenge georganiseerd. Dit is een recreatieve triathlon voor mensen met een beperking en vindt plaats op vrijdag 7 september in Almere. Om deze lustrum editie extra te omlijsten zal de Almeerse zanger Danny Lit een optreden verzorgen.
De No Limit Challenge is een triathlon voor sporters met een beperking. (Foto: aangeleverd)

Het zwemonderdeel vindt plaats in het zwembad bij Van Rheenen Sport op het Sportpark Fanny Blankers Koen (FBK). Daar moeten de deelnemers 20 minuten zwemmen. Onder begeleiding van de FRTC Almere volgt daarna het fietsgedeelte met een route van 25 km door Almere, die zij gezamenlijk afleggen. Deze mooie tocht door Almere eindigt op de Esplanade waar in de VIP-ruimte van de Challenge Almere – Amsterdam een lunch klaar staat. Na de lunch volgt het laatste onderdeel, het wandelen / hardlopen van 6,5 km rondom het Weerwater, onder begeleiding van Trade en Super COOL!. Alle 90 deelnemers en vrijwilligers/maatjes finishen in het stadion van de Challenge en sluiten de dag af onder het genot van een hapje en een drankje. De deelnemers worden één op één door de vrijwilligers begeleid. De vrijwilligers komen van de VMCA, Triade, Super COOL! en de RABObank. En de afsluiting gebeurt met muzikale ondersteuning van Danny Lit.
De No Limit Challenge maakt samen met de Senior Challenge onderdeel uit van de Challenge4All en wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Flevoland.
Artikel geplaatst op: 04 september 2018 - 05:00

Gerelateerd

Delen