Windsurfende meiden gezocht voor team Almere Centraal

ALMERE - Windsurfvereniging Almere Centraal zoekt windsurfende meiden voor een nieuw te vormen wedstrijdteam. De vereniging wil enthousiaste windsurfsters onder professionele begeleiding veel ervaring op laten doen in slalom- en courserace wedstrijden binnen Nederland.

Wereldkampioene Lilian de Geus is hét voorbeeld voor nieuw surftalent. (Foto: Teunis van der Poel)


Met een doordeweekse training op woensdagavond en begeleiding tijdens de wedstrijden wil de vereniging een nieuwe impuls geven aan het wedstrijdsurfen voor jonge meiden in de regio. Dit najaar kan het team al te zien zijn bij wedstrijden centraal in Nederland, met ook een sporadische uitstap naar Makkum en de Brouwersdam op de planning.

Wedstrijdtop


Wereldkampioene Lilian de Geus heeft het onlangs al laten zien, aan doorgroei mogelijkheden geen gebrek in Almere. De surfclub is al jarenlang de vaste uitvalsbasis van het enige officiële Regionaal Trainingscentrum Windsurfen van het Watersportverbond en NOC*NSF. Een lange rij van aanstormende Nederlandse windsurftalenten zijn het afgelopen decennium via Almere doorgegroeid naar de internationale wedstrijdtop.
Meiden tussen de 11 en 16 jaar kunnen contact opnemen met de Windsurfvereniging Almere Centraal.
Meer informatie: http://www.almerecentraal.nl/wedstrijdsurfen/wedstrijdteam.

Artikel geplaatst op: 10 september 2018 - 14:58

Gerelateerd

Delen