Heart beat weer van start

ALMERE - Heart Beat is voor het voor het 26ste jaar weer van start gegaan met sportlessen voor hart- en vaatpatienten onder leiding van fysiotherapeuten, gediplomeerde sportleiders en begeleiders.
De sportlessen bestaan uit cardio-oefeningen, fitness, souplesse en uithoudings-oefeningen. De sportlessen duren één uur, na een half uur oefeningen worden de volgende sporten uitgevoerd: basketbal, korfbal, badminton en verder verschillende sporten die de conditie ten goede komen van de deelnemers.
Belangrijk bij Heart Beat is de veiligheid, hier wordt veel aandacht aan besteed door het begeleidingsteam. Om deel uit te maken van de vereniging is toestemming nodig van hun cardioloog of behandelend geneesheer.
Annapark

De sportlessen worden gegeven op het sportpark Annapark (voormalig sportpark Bok de Korver) gelegen achter het Baken Trinitas Gymnasium aan de Havendreef in Almere Stad. Er zijn verschillende niveaus bij Heart Beat. De sporter maakt in overleg met de sportleider op welk niveau hij of zij wordt geplaatst. De sporturen zijn: maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur, donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur. Verder is er op de donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur volleyballen.
Meer info op www.heartbeatalmere.nl
Artikel geplaatst op: 11 september 2018 - 14:20

Gerelateerd

Delen