Clarence Seedorf op eigen plein bij Echnaton

STEDENWIJK - Het Clarence Seedorf Plein in Stedenwijk vierde vorige week zijn elfde verjaardag. Clarence Seedorf, oprichter, Stedenwijker én oud-leerling van Echnaton, kwam er speciaal voor naar Nederland.
Leerlilngen van Echnaton rondom hun grote voorbeeld Clarence Seedorf. (foto: studio Fred Rotgans: Foto Rinus Lettinck)

Seedorf reikte enkele certificaten uit aan nieuwe assistent buurt-/sportwerkers. Die zijn de afgelopen tijd getraind door de experts van Talent in Opleiding.
Sportleerbedrijf Echnaton begeleidde de gehele dag de feestelijke sportactiviteiten op de playground. Vele leerlingen van basisschool Het Samenspel hadden de dag van hun leven, alles in het teken van sport en gezondheid.
Seedorf nam aansluitend ruimschoots de tijd om de leerlingen te motiveren en te complimenteren. Ook was er tijd genoeg voor het nemen van selfies met de nieuwe bondscoach van Kameroen.
Helemaal aan het einde van de middag konden de leerlingen van Echnaton FM hun diepte-interview houden. De voetbal-ster sprak met programmamakers Jort en Melvin gepassioneerd over zijn oude wijk, de playground, zijn carrière en -natuurlijk- zijn tijd op Echnaton. Zijn boodschap: “dat wat er bij Echnaton gecreëerd is over de jaren, is speciaal. De combinatie van sport en leren blijft de grote kracht, zeker als je naar de universiteit gaat.”
Artikel geplaatst op: 02 oktober 2018 - 09:18

Gerelateerd

Delen