Schoolklassen, g-sporters en gezinnen gaan de modder in

ALMERE - De jaarlijkse Modderrun op Stadslandgoed de Kemphaan komt er weer aan. Vrijdag 5 oktober om 9.30 uur vindt de eerste editie van de scholenrun plaats. Zo’n 160 schoolkinderen gaan de modderige strijd met elkaar aan. Op zondag 7 oktober start om 10.00 uur de eerste groep met G-sporters aan het 3 kilometer lange parcours. Om 11.00 uur is het dan de beurt aan gezinnen.
(Foto: aangeleverd)

Na een sportieve warming-up van Milton klimmen de deelnemers een flinke muur over, waarna het rennen zal beginnen. Op het parcours van 3 km staan 14 obstakels waar het gezin overheen moet komen. G-sporters krijgen deze ochtend de mogelijkheid om deel te nemen in hun eigen startvak. Zo blijft de Modderrun voor iedereen uitdagend en haalbaar. Duik, rol, ren en spring door de modder op het gave modderparcours.
De volgende 14 obstakels onderweg zijn: kippenren, moddersloot, load carry, under the bridge, waterbaan, balance beams, tire flip, banden klim, black hole, wall, dark ally, mud crawl, weaver en mud beams. Doe de loop op eigen tempo en gelegenheid, elke twintig minuten kan er gestart worden. De online kaartverkoop loopt door tot en met zaterdag 6 oktober, op zondag 7 oktober worden eventuele overgebleven kaarten aan de kassa verkocht. Inmiddels zijn enkele tijdstippen al uitverkocht. Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website: www.stadennatuur.nl.
Volwassenenrun geannuleerd

Helaas heeft de organisatie begin september moeten besluiten om de volwassenen editie van de Modderrun op zaterdag 6 oktober te annuleren. Helaas viel de verkoop van de tickets tegen en was de organisatie genoodzaakt deze editie te laten vervallen, omdat op deze manier niet een uitdagende en veilige run neergezet kon worden.
Artikel geplaatst op: 02 oktober 2018 - 14:18

Gerelateerd

Delen