Super COOL! Play Unified Event
Linda is een teamplayer

ALMERE - Wekelijks staat er een artikel in deze krant over een sporter met een verstandelijke beperking. Dit als aanloop naar het Super COOL! Play Unified Event op 3 november in Sporthal Waterwijk. Vandaag Linda Rietvelt van Handbalvereniging Havas.
In het veld maakt Linda letterlijk en figuurlijk stappen. “Gewoon doorgaan en elke keer wat bij leren.” (Foto: aangeleverd)

Linda Rietvelt speelt in het G- team van Havas als aanvoerder van het team. De 36-jarige Almeerse handbalt al ruim twintig jaar met veel plezier. “Handballen is leuk om te doen en het is gezellig om met je teamgenoten sportief bezig te zijn”, aldus Linda. “Ik ben trots op mijn teamgenoten omdat we goed samenwerken en samenspelen.”
De sportieve Almeerse traint elke week met veel plezier. “De buitentrainingen vind ik het leukst, vanwege de frisse buitenlucht. In het veld maakt Linda letterlijk en figuurlijk stappen, ze gaat nog steeds vooruit. “Gewoon doorgaan en elke keer wat bij leren”, aldus Linda.
In haar handbal carrière maakte Linda veel hoogtepunten mee. “Vooral aan de Special Olympics toernooien heb ik mooie herinneringen. De gouden medaille in 2018 was voor mij de mooiste.”
Artikel geplaatst op: 09 oktober 2018 - 06:00

Gerelateerd

Delen