Mystery Bootcamp in actie voor Jeugdfonds Sport en Cultuur

ALMERE – Het eerste Mystery Bootcamp in Almere wordt georganiseerd op vrijdag 26 oktober van 19.00 tot 21.00 uur. Bij een Mystery Bootcamp zijn de tijd en datum bekend, maar worden de unieke locatie en het thema pas 24 uur van te voren bekend gemaakt. De opbrengst van deze Mystery Bootcamp word geheel gedoneerd aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur.
De unieke locatie en het thema van het Mystery Bootcamp worden pas 24 uur van te voren bekendgemaakt. (Foto: aangeleverd)

Thema's van voorgaande edities waren; warehouse, expeditie Robinson, summer, underground, club en nog veel meer.
Jeroen Smidt, organisator van de Mystery Bootcamp Almere en tevens buurtsportcoach vanuit Talent in opleiding in Almere Buiten: “Onlangs hebben wij als intermediairs vernomen dat het Jeugdfonds meer kinderen bereikt dan dat er middelen zijn om ze te helpen. Als buurtsportcoaches vinden wij het belangrijk dat elk kind moet kunnen sporten, daarom organiseren wij een Mystery Bootcamp en doneren wij de gehele opbrengst aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere!”
Deelnemers mogen aan het eind van de bootcamp zelf bepalen wat ze het waard vonden en dus hoe hoog donatie voor het fonds is. Dit evenement is daardoor voor iedere Almeerder toegankelijk, ondanks de financiële situatie thuis.
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.
Meer informatie: www.jeugdfondssportencultuur.nl/almere, inschrijven via: www.facebook.com/MysteryBootcamp/
Artikel geplaatst op: 16 oktober 2018 - 13:16

Gerelateerd

Delen