Nieuw programma bij jubileumeditie Almere City Run

ALMERE - Bij de tiende editie van de Almere City Run op zondag 16 juni heeft organisatiebureau Golazo een vernieuwd programma ingevoerd.
De Almere City Run kent dit jaar een nieuw programma. (Archieffoto: Fred Rotgans)

Het vernieuwde programma omvat de 10 Engelse Mijl (16,1 km), de 10 kilometer, de 4 Engelse Mijl (6,4 kilometer) en voor de jeugd van 5 tot en met 12 jaar staat de Almere Kids Run over 1 Engelse Mijl (1,6 kilometer) op het programma. Bedrijven kunnen deelnemen met teams aan de 10 Engelse Mijl, de 10 kilometer en de 4 Engelse Mijl.

Parcoursen

Samen met het vernieuwde programma kent het evenement een aantal nieuwe parcoursen. De Esplanade is ook tijdens deze tiende editie het kloppend hart van de Almere City Run. De start en finish van alle afstanden ligt op dit evenemententerrein in Stad, zoals voorgaande edities. Edgar de Veer, projectmanager van Golazo dat het evenement organiseert: “De Almere City Run is het eerste evenement dat wij in de stad Almere organiseren. Samen met de stad willen wij de Almere City Run verder uitbouwen naar een veelzijdig, laagdrempelig en sfeervol sportief evenement voor een brede doelgroep. Onze intentie is om de Almere City Run verder te ontwikkelen tot een evenement waar alle inwoners van Almere trots op zijn.”

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding is het officiële goede doel van de Almere City Run. Alle deelnemers kunnen bij hun inschrijving geld doneren aan het KWF of een eigen actiepagina aanmaken.

Inschrijving geopend

Inschrijven is mogelijk via www.almerecityrun.nl. De eerste 500 deelnemers hebben zich al aangemeld. In totaal verwacht de organisatie op zondag 16 juni zo’n 3.000 sportievelingen aan de start.
Artikel geplaatst op: 20 april 2019 - 09:48

Gerelateerd

Delen