Sportlessen Heart Beat weer van start

ALMERE – De sportlessen van Heart Beat gaan maandag 2 september alweer voor het 28e jaar van start in Almere. Hart- en vaatpatiënten krijgen op de maandagavond van 18.00 tot 21.00 uur, donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur en zaterdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur de mogelijkheid om op hun eigen niveau te sporten.
Er zijn bij Heart Beat zeven prestatieniveaus, dus voor ieder wat wils. Het sportuur bestaat uit 30 minuten cardio-oefeningen en 30 minuten een spel. Dat varieert van basketbal tot korfbal, badminton en diverse andere mogelijkheden.
Naast het reguliere sporten is er de mogelijkheid om te volleyballen. Deze groep bestaat uit zeer enthousiaste spelers die elke donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur volleyballen en daarnaast vier volleybaltoernooien spelen in Nederland.
Medische kennis

De lessen staan onder leiding van ervaren sportleidsters die gewend zijn om deze groep mensen te begeleiden en hun prestaties omhoog te brengen. Alle medische kennis is voorhanden, evenals de AED.
De sportzaal ligt achter Het Baken Trinitas Gymnasium aan de Sas van Gentlaan 10 aan de Havendreef in Almere Stad. De contributie is laagdrempelig. Om lid te worden van Heart Beat heeft wel iedereen toestemming nodig van de cardioloog of huisarts. Dit in verband met de verzekering.
Belangstellenden kunnen een gratis proefles meedoen om de sfeer te proeven. Aanmelden kan bij Hans de Ruiter: tel. 06-23253430 of mail naar heartbeatalmere@upcmail.nl. Meer informatie op: heartbeatalmere.nl.
Artikel geplaatst op: 30 juli 2019 - 09:11

Gerelateerd

Delen