Nu al inschrijven voor Run for KiKa Marathon 2020

ALMERE - Het is de ultieme droom van bijna alle hardlopers: een marathon lopen. Die droom wordt nog mooier door te lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Een goed streven voor 2020, waar geïnteresseerden nu al voor moeten gaan trainen. Wie wacht met inschrijven kan wel eens achter het net vissen.

Foto: aangeleverd


Komend jaar organiseert KiKa negen supermooie marathons in alle delen van de wereld, waaronder Londen, Bagan Temple en de Two Oceans marathon in Kaapstad. Voor wie een marathondroom heeft is dit een unieke kans en daarbij een directe bijdrage te leveren aan baanbrekend onderzoek naar kinderkanker. Een ervaring die gedeeld kan worden met een grote groep enthousiaste runners.


Kinderen Kankervrij


Stichting Kinderen Kankervrij zet zich op allerlei manieren in om geld in te zamelen voor het ontwikkelen van betere behandelmethoden voor kinderkanker. Op dit moment geneest 75% van alle kinderen met kanker. Met Run for KiKa Marathon dragen bij aan de ambitieuze doelstelling om 95% van de kinderen met kanker te genezen in 2025.


Nu geopend


De inschrijving voor Run for KiKa Marathon 2020 is nu geopend. Voor de marathons zijn er maar een beperkt aantal startbewijzen. Wees er dus snel bij. Voor meer informatie en inschrijvingen: https://www.runforkikamarathon.nl/inschrijven.
In Almere gaat de Run for Kika over kortere afstanden. De marathon kan in andere steden gelopen worden. (Archieffoto: aangeleverd)

Artikel geplaatst op: 27 juli 2019 - 13:51

Gerelateerd

Delen